Palvelun tarjoaa ASTQ Rental House

ASTQ Rental House on ASTQ Supply House Oy:n 100% omistama tytäryhtiö, joka vastaa maskitestien suorittamisesta, laitetesteistä sekä laitevuokrauksesta.

ASTQ SUPPLY HOUSE OY on vuonna 1995 perustettu erikoispuhdistus-, siivous-, saneeraus-, rakennusalan konsultointiin ja tavarantoimitukseen erikoistunut perheyritys. ASTQ SUPPLY HOUSE:n liikeideana on luoda kumppaneilleen edellytyksiä kehittää ammattitaitoaan ja kilpailukykyään sekä luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia tarjoamalla niille tuottavia ja innovatiivisia ”parhaan käytännön” -menetelmiä, palvelukonsepteja ja tuotteita.

Meiltä saat kaiken tarvitsemasi varmistaaksesi yrityksesi kilpailukyvyn myös tulevaisuudessa. Materiaalistandardi yriksessäsi voi säästää tuhansia euroja vuodessa! Soita meille tai tule käymään niin kartoitamme yhdessä yrityksesi tuotetarpeet. Tuotteemme olemme valinneet silmällä pitäen niiden toiminnallisuutta, kestävyyttä ja laatua.
Kaikki huippumerkit vaativiin projekteihin.

Astq edustaa ja myy sekä kansainvälisiä että kotimaisia huppumerkkejä ja toimii samalla merkittävänä toimialansa asiantuntijana. Meidän palveluihimme kuuluvat tunnustetut konsultointi- ja koulutuspalvelut

ASTQ Supply Housen
tuotevalikoimasta löytyy hengityksen
suojaimia moniin eri
käyttötarkoituksiin.

Tilaa uusia maskeja ja varaosia

Tutustu ASTQ Supply Housen
laajaan tuotevalikoimaan.

Tilaa uusia laitteita ja varaosia